Luchtbehandeling

Waarom kiezen voor luchtbehandeling

Luchtbehandeling

De eisen van de luchtkwaliteit in bedrijfsgebouwen en woningen worden steeds strenger. Het is belangrijk dat er een gezond werk-en leefklimaat is. Een luchtbehandelingsinstallatie zorgt ervoor dat de lucht in het gebouw altijd van goede kwaliteit is.

Bevochtigers

Bevochtigen en ontvochtigen is een belangrijk onderdeel van de luchtbehandeling. Tijdens de winter is er minder vocht in de lucht en deze vermindert nog door de verwarming in het gebouw, waardoor de lucht verder uitdroogt. Daardoor ontstaan er vaak problemen met parket en houten meubels. Er bestaan verschillende systemen voor bevochtiging en ontvochtiging, die we kunnen aanpassen aan de grootte van de ruimte.

DX

Een DX-koeling en verwarming in een luchtbehandelingskast is een eenvoudig instrument. De DX buitenunit wordt gekoppeld met de capaciteitsregeling, of kan geregeld worden op ruimte- of retourtemperatuur. De installatie wordt aangesloten zonder het gebruik van gekoeld of verwarmd water en heeft door gebruik van kleinere diameters een snelle installatietijd.

_foto 12
_foto 13
Kiest u voor een comfortabele omgevingstemperatuur?
We maken graag werk van uw project.
logo-daikin.png
logo-renson.png
logo-Duco.png
logo-Komfovent.png
logo-zehnder.png
logo-lindab.png