Koel- en vrieskamers

 

Koelkamers zijn ideaal voor het bewaren van levensmiddelen, bederfelijke producten in een restaurant, apotheek, ziekenhuis, slager, bakkerij, bloemenshop…. Ja, zelfs voor privé-doeleinden!
Dit is de ideale oplossing voor elke situatie waar de temperatuur constant en gecontroleerd moet zijn voor kleine en middelgrote hoeveelheden van bederfelijke producten die gevoelig zijn voor hoge temperaturen

Samenbouw
 

 

De samenbouw gebeurt door middel van een excentrisch werkend sluitsysteem, bediend met een zeskantsleutel.

 

De sleutelgaten worden na montage afgedicht met meegeleverde polyethyleen doppen.

  

De vier verticale hoekverbindingen gebeuren door middel van afzonderlijke PVC hoekprofielen, eveneens ingeschuimd met polyurethaanisolatie.


Deur:
 

 

Per minibox is er één deur van het half-opliggende type voorzien.

 

Dikte deurblad : 80 mm.

 

Nuttige doorgang : 700 x 1940 mmH.

 

Draairichting te kiezen.

 

Het deurbeslag bestaat uit : een centraal sluitsysteem met cilinderslot, sleutels en noodontgrendeling en twee scharnieren.

 

Optie : drukvereffenaar (diepvries).


Montage:
Wordt gemakkelijk gemonteerd op een waterpas en vlakke vloer.

Optie:
 

 

plinten

 

roosteringsprofiel in kunststofB-Box :
De B-Box bestaat uit een basiselement met inwendige afmetingen van 900 x 900 x 1940 mm hoog en uitwendige afmetingen van 1060 x 1060 x 2100 mm hoog.

Door middel van de aanbouwelementen is de B-box uitbreidbaar per 900 mm. Per element zijn er twee luiken voorzien van het half-opliggende type.

Om de aanvriezing van het deurblad te voorkomen, is rondom het deurkozijn een randverwarming voorzien. Op aanvraag kan de B-box uitgerust worden met roestvrijstalen stellijsten en geleiders, welke in de hoogte om de 25 mm verstelbaar zijn.

   

Polargaranties

*  eigen calculaties

*  top produkten

*  professioneel advies

*  prijs / kwaliteit met 2 jaar garantie op alle installaties